Sărbătorirea Marii Uniri

Activitate la Muzeul de Istorie din Roman – simpozionul „1 Decembrie – Ziua Naţională a României’’ luni, 28 noiembrie 2016.

Această manifestare culturală a fost organizată de Muzeul de Istorie din Roman (Complexul Muzeal Județean Neamț) în parteneriat cu instituții de învățământ din municipiu. Au participat elevi, alături de profesorii coordonatori: prof. Mihaela Grapă și prof. dr. Ovidiu Albert

de la C.N.R.V. , prof. Monica Pescaru de la Colegiul Tehnic °Petru Poni°, prof. Carmen Elena Diaconu de la L.P.S., Preot prof. Bogdan Ciobanu de la Liceul Teologic Ortodox „Episcop Melchisedec”. În deschiderea activității elevii seminariști au prezentat sceneta °1 decembrie°, după un scenariu creat de dna prof. Gabriela Tizu, fiind coordonați de către  Preot prof. Bogdan Ciobanu.
Invitatul special al acestei manifestări, istoricul militar Sorin Grumuș, a susținut prelegerea cu tema °Rolul unităților militare din Garnizoana Roman la înfăptuirea Marii Uniri°.

La eveniment a fost prezent domnul  Lucian Ovidiu Micu, viceprimar al municipiului Roman.

Mulțumim domnului dr. Dan Arvătescu pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment cultural.

Reclame
Acest articol a fost publicat în EVENIMENT, GALERIE FOTO și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s